Støt os

Kære venner,

Ghassan Kanafanis Kulturfond sætter meget stor pris på jeres støtte til vores arbejde med nødlidende børn i Libanon. Vi appellerer hermed til både vores gamle og nye venner om at bidrage til fonden, så vi kan fortsætte vores arbejde til gavn for alle børn, for hvem Ghassan søgte en verden.

Bidrag til GKK kan betales på reg.nr. 1551 kontonr. 0008276781 eller Mobilepay 27182. Bidrag til denne konto er ikke fradragsberettigede, da vores forening desværre er for lille. Til gengæld går pengene 100% ubeskåret til GKCF.

Man kan også give et bidrag til GKK gennem Folkekirkens Nødhjælp(FKN), som har støttet vores arbejde i mange år. Betal via Reg. nr. 4183 kontonr. 5400023. Disse bidrag er fradragsberettigede. Husk at skrive 'Øremærket Ghassan Kanafanis Kulturfond' og angiv cpr-nummer i meddelelsesfeltet. FKN videregiver månedsvis navne, adresser og bidragsbeløb til Støtteforeningen. Læs mere om FKN’s behandling af personoplysninger i deres privatlivspolitik. Eventuelle spørgsmål til FKN kan rettes til Astrid Leifsdóttir Andersen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), tlf. 5060 4038.

 

BLIV MEDLEM

I Foreningen til Støtte for Kanafanis Børnefond arbejder vi både med oplysningsarbejde i Danmark og aktiviteter til støtte for GKCF’s pædagogiske og humanitære udviklingsarbejde i Libanon.

Som medlem er du med til at støtte GKCF’s arbejde i palæstinensiske flygtningelejre i Libanon. Du får også mulighed for at deltage i vores årlige generalforsamling, og du modtager løbende vores nyhedsbreve, som giver et unikt indblik i fondens arbejde og aktiviteter i de palæstinensiske og syriske flygtningelejre i skyggen af den sociale og politiske situation i Libanon.

Medlemskab koster 100 kr. om året på Reg.: 9570 Kontonummer: 0012546890 eller Mobilepay 870777. Skriv gerne navn og e-mail i feltet eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn og e-mail.